Etusivu

Henkilökuva

Kurssit

Artikkelit

Meditaatioillat

Hoidot/ohjaukset


K I R J A T


Ykseyden oppikirja

Sydäntietoisuus

Tietoisuuden synteesi

Rakkauden tie

Tietoisuus ja itsen eheytyminen


M E D I T A A T I O

Meditaatiolevyt

Ohjattu meditaatio

[Meditaatiomusiikki]
MEDITAATIOMUSIIKKI


Meditaatiomusiikin tarkoitus on tukea meditaatiota tai syvärentoutumista. Musiikilla on suora ja suuri vaikutus ihmisen mieleen, tunteisiin ja alitajuntaan. Siksi ei ole yhdentekevää, minkä tyylisen meditaatiomusiikin valitset meditaation taustalle.

Älä valitse voimakkaasti tunteisiin vaikuttavaa meditaatiomusiikkia, jos olet aikeissa tehdä läsnäoloa ja tietoisuutta syventäviä meditaatioita. Tällöin on hyvä soittaa taustalla tasaista ja seesteistä meditaatiomusiikkia. Se hiljentää mieltä ja tunteita sekä antaa tilaa tarkkailla ajatuksia tehden mahdolliseksi myös syvän meditatiivisen tilan, jossa ajatukset pysähtyvät.

Meditaatiomusiikin yksi merkittävä osa-alue on henkisesti avaava musiikki. Tämän tyylinen meditaatiomusiikki on majesteettista ja taivaallista. Se vetoaa syvälle tunteisiin ja avaa henkistä keskusta (sydäntä). Voimakas henkinen meditaatiomusiikki sisältää usein enkelikuoroa ja rakkaudellista koskettavaa melodiaa. Käytä tämän tyylistä meditaatiomusiikkia henkisen sydämen avaamiseen, anteeksiantamiseen, irtipäästämiseen, kiitollisuuden lisäämiseen ja mielen kohottamiseen sielun yhteyteen.

Nykyään on saatavilla myös parantavaa musiikkia. Sen tunnistaa usein kristallisen kauniista soinnuista, veden solinasta ja esim. hoitavien kulhojen tasapainottavasta äänestä. Myös rakkaudellinen tunnelma kuuluu parantavaan meditaatiomusiikkiin. Parantava musiikki auttaa sinua kohtaamaan ja käsittelemään pelkoja, suhtautumaan toisella tavalla vastoinkäymisiin sekä eheytymään tunnehaavoista. Voimakas parantava musiikki hoitaa mielen ja tunteiden sekä fyysisen kehon tasoilla.

Meditaatiomusiikkia valittaessa on tärkeää tunnistaa, minkä tyylisen meditaation olet aikeissa tehdä. Ohjattu meditaatio voi auttaa sinua tässä. Ohjattu meditaatio sisältää puheohjauksen ja
taustalla soi aiheeseen liittyvää meditatiivista taustamusiikkia. Taustamusiikki on huolella valittu ja sovitettu meditaation aihealueen mukaan.

Ohjattu meditaatio on helppo ja mukava tapa astua meditaation maailmaan. Ohjatut meditaatiot tuovat vaihtelua ja piristystä myös pitkään meditaatiota harjoittaneille.
Ohjattu meditaatio kauniilla taustamusiikilla sopii myös hyvin rentoutumiseen ja syvärentoutumiseen.

Katso: Myynnissä olevat meditaatiolevyt